AAA-rankade 20 år i rad!

Idag fick vi vårt diplom över att vi varit AAA-rankade 20 år i rad.

Vi tillhör därmed den exklusiva skaran av 776 aktiebolag i landet som lyckats med detta. Det motsvarar bara 0,14% av alla aktiebolag i landet.

”Att vi har en stabil och välordnad ekonomi är grunden för att vara en trygg och långsiktig leverantör till våra kunder. Det är viktigt att kunderna känner en trygghet kring att vi kommer finnas kvar framöver för att kunna hjälpa dem kring nya lösningar, reservdelsbehov eller service”, säger Östrand & Hansens VD Mikael Ronder i en kommentar. 

AAA-diplomet
Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Smarta lösningar för effektiv produktion

Sedan en tid tillbaka har Östrand & Hansen och Hjo-Verktyg samma ägare. Därigenom möter du som kund numera två leverantörer med ett bredare marknadserbjudande, mer kapacitet och totalt sett en större kompetens. Välkommen till oss för att diskutera lösningar för kantpressning, saxskär, alla typer av pressverktyg samt automationslösningar för industrin eller kanske kombinationer av allt detta.

 

Klicka på respektive företags logga för att komma vidare!