Bländskyddsline Fagerhult

Fagerhults bländskydd till olika armaturer tillverkas i en line som är levererad av Östrand & Hansen. Vi har även byggt om linen för några år sedan för att även kunna tillverka deras nya Nano-bländskydd i samma line.

Vilka processer ingår?

Lamellerna stansas och bockas i ett verktyg tillverkat av oss. I pressverktyget fångar vi även varje lamell och för ut den till monteringsstationen, där den plockas på plats automatiskt i monteringsfixturen (1 per sekund). Därefter viks flikar på lamellen ihop på baksidan till ett komplett bländskydd.

 

Se Fagerhults reklamfilm, där flödet framgår rätt tydligt.

KUND: Fagerhult

BRANSCH: Belysning

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Smarta lösningar för effektiv produktion

Sedan en tid tillbaka har Östrand & Hansen och Hjo-Verktyg samma ägare. Därigenom möter du som kund numera två leverantörer med ett bredare marknadserbjudande, mer kapacitet och totalt sett en större kompetens. Välkommen till oss för att diskutera lösningar för kantpressning, saxskär, alla typer av pressverktyg samt automationslösningar för industrin eller kanske kombinationer av allt detta.

 

Klicka på respektive företags logga för att komma vidare!