Inför semestern – Vi har tecknat flera nya stora order till hösten

Flera nya stora order inför hösten. Vätterstranden med badande människor i bakgrunden..

Flera nya stora order inför hösten!

Nu är det snart dags för semester. I år stänger vi under v. 28-31.

Från en period med väldigt negativ affärspåverkan av pandemin, så trillade plötsligt order efter order på plats härom veckan.

Vi har nu på kort tid tecknat nya affärer för ca. 17 MSEK fördelat på flera olika kunder.

Man skulle gärna vilja lyfta fram de företag som mitt i krisen väljer att satsa stort på nya verktygslösningar och automation. Tyvärr är flera av projekten dock så strategiska, att kunderna vill hålla det konfidentiellt.

Det känns otroligt skönt att ha kunnat ge budskapet till medarbetarna innan de går på semester, att hösten till stor del nu är belagd med nya jobb.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Smarta lösningar för effektiv produktion

Sedan en tid tillbaka har Östrand & Hansen och Hjo-Verktyg samma ägare. Därigenom möter du som kund numera två leverantörer med ett bredare marknadserbjudande, mer kapacitet och totalt sett en större kompetens. Välkommen till oss för att diskutera lösningar för kantpressning, saxskär, alla typer av pressverktyg samt automationslösningar för industrin eller kanske kombinationer av allt detta.

 

Klicka på respektive företags logga för att komma vidare!