Kul att du är intresserad av att automatisera i din produktion.

Antingen är du nyfiken på vilken potential som kan tänkas finnas i din produktion idag, eller så har du kanske redan en hyfsad bild av vad du vill automatisera. Vi hoppas, att med nedanstående material, kunna hjälpa dig en bit på vägen.

Automationskalkylator

Är du nyfiken på vilken potential som kan finnas i din produktion idag?

 

Då kan vår kalkylator förhoppningsvis ge dig lite input kring detta. Fyll i de olika värdena som efterfrågas, så får du en indikation på din potential.


Hög besparing visar på stor sannolikhet att nå framgång. Lägre värden pekar på att just det avsnitt du tänkt dig kanske trots allt inte har tillräcklig potential. Målet vi sätter är att all automation måste vara lönsam! Automationsguide

Är du osäker vad du ska tänka på och vilket underlag som behövs innan man startar igång ett automationsprojekt?

 

 Du är inte ensam – Vi ser att många är lite osäkra över just detta och ofta inte har en klar omfattning och kravspecifikation för sitt projekt. 

 

Att dokumentera projektets omfattning och krav är därför en viktig del, och för att hjälpa dig med detta har vi tagit fram en guide som i 10 steg hjälper dig med att på egen hand jobba igenom ditt grundmaterial.

 

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.