Ny VD för Östrand & Hansen AB

Den 10 augusti 2015 tillträdde Mikael Ronder som ny VD för Östrand & Hansen AB.

Mikael har en lång industriell bakgrund och har haft en rad ledande befattningar inom olika företag och branscher, bl.a Gnotec, Fagerhult, ROL och Uppåkra Mekaniska.

– Jag har erfarenhet från plåtbearbetning, skärande bearbetning, montering och automation. Jag har bl.a. varit verksam i ett par olika underleverantörsföretag med kunder inom bl.a. bilindustrin. Jag är därmed van vid höga kvalitetskrav och Lean Production. Jag hoppas och tror att det jag har med mig i bagaget skall komma till stor nytta hos Östrand & Hansen. Det är fantastiskt kul att få komma in i ett välskött och lönsamt företag, med engagerade medarbetare som har en enorm erfarenhet och kompetens, säger Mikael Ronder. Samtidigt ser jag redan att det finns förbättringspotentialer som skall kunna lyfta företaget till en ny nivå.

Göran Hansen kommer att jobba vidare i bolaget, men fortsättningsvis i en renodlad tekniker-roll.

– Vi får förmånen att ha Göran som fortsatt mentor och idéspruta. Hans erfarenhet och tekniska kunnande är enormt. På detta sätt får vi en mycket bra övergång, och har chansen att överföra kunskap och erfarenhet till andra medarbetare under en längre tid. Detta gynnar både företaget och våra kunder.