Erfaren och engagerad personal

För att kunna producera alla kundspecifika projekt har vi på Östrand & Hansen AB en kompetent och engagerad personalstyrka som ser till att verktyg och maskiner produceras och levereras i rätt tid och på ett säkert sätt. Dessutom tillhandahåller vi utbildning, installation och igångkörning ute hos kund.

Våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens inom en rad olika arbetsområden, vilket vi tar tillvara i våra team. Vi har alla samma mål – att leverera en produkt och tjänst som överträffar kundens förväntningar.

Maskinpark

Vår långa erfarenhet har lärt oss att aldrig nonchalera våra kunders önskemål och krav. Vi har också lärt oss att inte vara för försiktiga utan våga satsa på ny teknik och egna idéer. Naturligtvis konstruerar och programmerar vi i modern CAD/CAM- miljö och tillverkningen sker i en maskinpark som kontinuerligt uppgraderas med den senaste tekniken. Allt i syfte att leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder

3D-printning

Som en del i att hjälpa våra kunder med enkel & snabb protypframtagning har vi även möjlighet att printa ut detaljer i vår 3D-printer. Kontakta oss för mer information.