Nyhetsarkiv

På ett företag som Östrand & Hansen händer det alltid spännande saker. Det kan vara nyheter i produktionen, nya medarbetare eller färska order som rullar in. Här har vi samlat hela arkivet med nyheter.

Nytt finansieringsalternativ

Ihop med ett lokalt finansbolag, EDGE Finanslaget, så kan vi nu erbjuda leasing som finansieringsalternativ för både verktygs- och automationslösningningar….

Dags för Kunddag 2021

Nu är det dags för ännu en gemensam kunddag för våra kunder i Östrand & Hansen AB samt Hjo-Verktyg AB. Förra årets…

Vi söker CNC-operatör

Vi söker nu en CNC-operatör med Svarv-inriktning. Gillar du att arbeta med ständigt nya utmaning i form av kundunika komponenter…

AAA-diplomet

AAA-rankade 20 år i rad!

Idag fick vi vårt diplom över att vi varit AAA-rankade 20 år i rad. Vi tillhör därmed den exklusiva skaran…

Smarta lösningar för effektiv produktion

Sedan en tid tillbaka har Östrand & Hansen och Hjo-Verktyg samma ägare. Därigenom möter du som kund numera två leverantörer med ett bredare marknadserbjudande, mer kapacitet och totalt sett en större kompetens. Välkommen till oss för att diskutera lösningar för kantpressning, saxskär, alla typer av pressverktyg samt automationslösningar för industrin eller kanske kombinationer av allt detta.

 

Klicka på respektive företags logga för att komma vidare!

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.