Vi är Östrand & Hansen

Östrand & Hansen finns beläget i Bankeryd, nordväst om Jönköping. Vi är ett företag med lång tradition av konstruktion och tillverkning av pressverktyg och specialmaskiner. Redan 1974 lämnade det första verktyget vår fabrik för leverans till kund.

Men vårt arbete omfattar inte bara konstruktion och tillverkning. Vi tar även ansvar för service- och reparationstjänster, ger råd, idéer och fungerar som bollplank när det gäller att effektivisera er produktion. Det senare har blivit en allt viktigare del i våra kundrelationer. Tillsammans kan vi på ett tidigt stadie se förutsättningarna och lösa eventuella problem knutna till det aktuella projektet.

Personal på Östrand & Hansen: Martin Qvänstedt

Martin Qvänstedt

Platschef

Affärsområdeschef Verktyg

Personal på Östrand & Hansen: Karin Staaf

Karin Staaf

Ekonomi & Lön


Personal på Östrand & Hansen: Gunnar Axelsson

Gunnar Axelsson

Affärsområdeschef Automation


Personal på Östrand & Hansen: Mikael Hansen

Mikael Hansen

Konstruktion Verktyg
Personal på Östrand & Hansen: Niklas Mattsson

Niklas Mattsson

Styrning, PLC & maskinsäkerhet

Smarta lösningar för effektiv produktion

Sedan en tid tillbaka har Östrand & Hansen och Hjo-Verktyg samma ägare. Därigenom möter du som kund numera två leverantörer med ett bredare marknadserbjudande, mer kapacitet och totalt sett en större kompetens. Välkommen till oss för att diskutera lösningar för kantpressning, saxskär, alla typer av pressverktyg samt automationslösningar för industrin eller kanske kombinationer av allt detta.

 

Klicka på respektive företags logga för att komma vidare!

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.