Pressverktyg

Avancerade automatverktyg med mycket funktions- och teknikinnehåll. Det är vår huvudinriktning när det gäller pressverktyg och här kommer vår kompetens och erfarenhet bäst till sin rätt. Men är du ute efter enklare klipp- eller bockverktyg grejar vi det också.

Vi har gjort oss kända för att konstruera och tillverka stabila verktyg som får produktionen att flyta på. Vi tänker även på servicevänligheten när vi konstruerar. 

När ett verktyg ska användas för massproduktion under många år är det avgörande faktorer för att nå bästa totalkostnad för din produkt.

Har du frågor eller vill ha hjälp med utvecklingen av något speciellt pressverktyg är du välkommen att höra av dig. Vi har löst det omöjliga flera gånger tidigare.

Vill du veta mer om våra pressverktyg är du välkommen att kontakta oss!

Pressverktyg

Exempel på produkter

Orthex osthyvel tillverkas i pressverktyg från Östrand & Hansen

Verktygen och automationsutrustningen kring osthyvlar från Orthex är tillverkade hos oss.

CJ Automotive AB tillverkar sina pedalsatser med pressverktyg från Östrand & Hansen

CJ Automotive är ett av de ledande företagen vad gäller design och tillverkning av pedalsystem. Verktygen för produktionen av pedalarmarna kommer från oss.

Din leverantör av högkvalitativa pressverktyg

På Östrand & Hansen erbjuder vi högkvalitativa pressverktyg. Pressverktyg är en viktig del av metallbearbetning och plåtbearbetning, och används för att klippa och bocka plåtmaterial till önskad form.

Dessa verktyg kan användas för att producera en mängd olika komponenter och produkter, såsom karosseridelar, maskindelar och mycket mer.

Genom att använda högkvalitativa pressverktyg kan man säkerställa att man skapar produkter med hög precision och kvalitet, vilket är avgörande för att uppnå konkurrensfördelar på marknaden. 

Olika typer av pressverktyg

 

Pressverktyg finns i olika typer, inklusive manuella och hydrauliska pressar. Hydrauliska pressar är vanligtvis mer kraftfulla och kan hantera större plåtmaterial än manuella pressar.

 

Dessutom kan de ofta hantera olika vinklar och former på en och samma gång, vilket ökar effektiviteten i tillverkningsprocessen.

Välj rätt verktyg

 

När man väljer pressverktyg är det viktigt att överväga faktorer som storlek, kapacitet och kvalitet på verktyget. Det finns många olika tillverkare som erbjuder högkvalitativa pressverktyg, så det är viktigt att göra en grundlig research och välja en tillverkare som passar ens behov och budget.

 

Investeringen i högkvalitativa pressverktyg kan betala sig i längden, eftersom det kan leda till effektivare produktion och bättre produktkvalitet.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.