Kantpressverktyg

Kantpressning är en mycket lämplig och väl använd metod för bockning av produkter med lägre volymer, eller lite längre produkter, gärna med flera bockar, som det skulle bli mycket dyrt att tillverka följdverktyg för.

Det är bara att konstatera – Kantpressning och kantpressverktyg är ett segment för sig, som kräver sin speciella kunskap. Vilken tur då att vi kan hänvisa till vårt systerbolag Hjo-Verktyg, som har mycket lång erfarenhet av detta som besitter unik kompetens och en väl anpassad maskinpark för att tillverka denna typ av verktyg.

 

 

Över 55 års erfarenhet av kantpressning

 

Hjo-Verktyg har sedan 1967 försett företag med kantpressverktyg till alla förekommande fabrikat som finns på marknaden – oavsett maskininfästning. För att göra det enkelt för kunder har Hjo-Verktyg skapat en e-handel där du enkelt och smidigt ta del av ett brett sortiment av standardverktyg för kantpressning (av typen Amada).

 

Önskar du övrigt maskinfabrikat än typ Amada så erbjuder vi specialbeställning med ett visst prismässigt tillägg. Tveka inte på att läsa mer om kantpressverktyg som Hjo-Verktyg erbjuder.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.