På Östrand & Hansen produceras en mängd kundspecifika projekt. För att kunna göra det är en kompetent och engagerad personalstyrka en viktig pusselbit.
Spela videoklipp

Erfaren och engagerad personal

På Östrand & Hansen produceras en mängd kundspecifika projekt. För att kunna göra det är en kompetent och engagerad personalstyrka en viktig pusselbit. Våra medarbetare ser alltid till att verktyg och maskiner produceras och levereras i rätt tid och på ett säkert sätt. Dessutom tillhandahåller vi utbildningar, installationer och igångkörning ute hos kund.
Våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens inom en rad olika arbetsområden, vilket vi tar tillvara på i våra team. Vi har alla samma mål – att leverera en produkt och tjänst som överträffar kundens förväntningar.

Maskinpark

Vår långa erfarenhet har lärt oss att aldrig nonchalera våra kunders önskemål och krav. Vi har också lärt oss att inte vara för försiktiga utan att våga satsa på ny teknik och egna idéer. Naturligtvis konstruerar och programmerar vi i en modern CAD-/CAM- miljö och tillverkningen sker i en maskinpark som kontinuerligt uppgraderas med den senaste tekniken. Allt i syfte att leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder.

ISO-certifierade

Vårt ledningssystem är certifierat enl. ISO9001 (kvalitet) och ISO14001 (miljö). Detta visar att vi har rutiner och arbetssätt som borgar för att vi levererar produkter och lösningar som uppfyller ställda krav och att vi gör det på ett strukturerat och hållbart sätt. Detta är något som skall skapa extra trygghet för dig som kund.

Du kan ladda ner vårt ISO-certifikat här.

3D-printning

Som en del i att hjälpa våra kunder med snabb och enkelt prototypframtagning har vi även möjlighet att printa ut detaljer i vår 3D-printer.

Föregående bild
Nästa bild

Jobba hos oss!

Vi är alltid intresserade av att knyta kontakt med nya personer som har rätt kompetens, ambitioner och stor drivkraft.

Fyll i formuläret om du tror att du är rätt person för oss, så tar vi kontakt med dig inom kort. 

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.