På Östrand & Hansen produceras en mängd kundspecifika projekt. För att kunna göra det är en kompetent och engagerad personalstyrka en viktig pusselbit.
Spela videoklipp

Erfaren och engagerad personal

På Östrand & Hansen produceras en mängd kundspecifika projekt. För att kunna göra det är en kompetent och engagerad personalstyrka en viktig pusselbit. Våra medarbetare ser alltid till att verktyg och maskiner produceras och levereras i rätt tid och på ett säkert sätt. Dessutom tillhandahåller vi utbildningar, installationer och igångkörning ute hos kund.
Våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens inom en rad olika arbetsområden, vilket vi tar tillvara på i våra team. Vi har alla samma mål – att leverera en produkt och tjänst som överträffar kundens förväntningar.

Maskinpark

Vår långa erfarenhet har lärt oss att aldrig nonchalera våra kunders önskemål och krav. Vi har också lärt oss att inte vara för försiktiga utan att våga satsa på ny teknik och egna idéer. Naturligtvis konstruerar och programmerar vi i en modern CAD-/CAM- miljö och tillverkningen sker i en maskinpark som kontinuerligt uppgraderas med den senaste tekniken. Allt i syfte att leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder.

3D-printning

Som en del i att hjälpa våra kunder med snabb och enkelt prototypframtagning har vi även möjlighet att printa ut detaljer i vår 3D-printer.

Miljö och Hållbarhet

Vi driver vårt företag på samma ort där flera av oss bor. Därför känns det extra viktigt att försöka göra medvetna val utifrån miljö- & hållbarhetsperspektivet för ett så litet avtryck som möjligt.

Föregående
Nästa

Jobba hos oss!

Vi är alltid intresserade av att knyta kontakt med nya personer som har rätt kompetens, ambitioner och stor drivkraft.

Fyll i formuläret om du tror att du är rätt person för oss, så tar vi kontakt med dig inom kort. 

Smarta lösningar för effektiv produktion

Sedan en tid tillbaka har Östrand & Hansen och Hjo-Verktyg samma ägare. Därigenom möter du som kund numera två leverantörer med ett bredare marknadserbjudande, mer kapacitet och totalt sett en större kompetens. Välkommen till oss för att diskutera lösningar för kantpressning, saxskär, alla typer av pressverktyg samt automationslösningar för industrin eller kanske kombinationer av allt detta.

 

Klicka på respektive företags logga för att komma vidare!

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.