Fagerhult lanserar sitt nya bländskydd

Logotyp Fagerhults Belysning. Fagerhult lanserar sitt nya bländskydd.

Fagerhult har nu lanserat sitt nya bländskydd som bl.a. kommer att sitta i deras banbrytande armatur Skywalker. Armaturen har tilldelats designpriset Red Dot Design Award.

”Vi har haft i uppgift att anpassa den automationsutrustning som vi levererat till Fagerhult för flera år sedan, till att även kunna köra det nya bländskyddet. Lamellerna som skall hanteras är betydligt mindre, så utmaningen har varit att kunna kombinera de nya produkterna med de befintliga äldre familjerna i samma utrustning. Vår leverans har även omfattat verktyget som producerar lamellerna, som automatiskt går vidare från pressen till monteringsutrustningen”, säger Östrand & Hansens VD Mikael Ronder.

Fagerhult har i sin serie med reklamfilmer, som speglar deras produktion, nu även tagit fram en film kring det nya bländskyddet. Vi tycker inte att man kan få bättre betyg än detta, då reklamfilmen enbart visar automationslösningen som vi levererat.

Filmen hittar du på följande länk.

Mer information om armaturen Skywalker hittar du här.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.