Häng med oss till EuroBLECH-mässan

Efter några års inställda mässaktiviteter finns det nu ett uppdämt behov av att få kika närmare på alla nyheter som utvecklats inom plåtbearbetningsområdet. EuroBLECH är den största fackmässan för vår bransch och i  slutet av oktober är det dags igen.

Vi har chartrat en buss, bokat färja och reserverat hotellrum i Hannover.

Att hålla sig uppdaterad och investera i ny teknik är avgörande för ditt företags konkurrenskraft och framtid, så häng med oss!

 

PLANERAT PROGRAM:

26 oktober:
Avresa från Hjo-Verktyg kl. 14.00 och Östrand & Hansen ca. 14.45 (möjlighet finns att stiga på utmed resvägen söderut), med ankomst till Trelleborg och ombordstigning på TT-Lines färja till Travemünde ca kl. 20.00. Under färden kommer vi att servera förfriskningar och snacks. Efter hyttfördelningen väntar en gemensam buffé i matsalen.

27 oktober:
Frukost på färjan från kl. 06.00. Ankomst i Travemünde kl. 07.30. Vi kör därefter direkt till Mässområdet i Hannover (ca 3,5 timme).
Besök på mässan till kl. 18.00 därefter resa ca ½ timme till hotellet InterCity i Celle. Efter incheckning gemensam middag på restaurangen.

28 oktober:
Frukost på hotellet 07.30. Utcheckning. Resa tillbaka till mässområdet för fortsatt mässbesök. På eftermiddagen samling och återresa till Travemünde. Vi stannar till i Lübeck för eventuella inköp på CITTI. Ombordstigning  på färjan ca. kl. 20.00 där det väntar gemensam buffé i matsalen.

29 oktober:
Frukost på färjan från kl. 06.00. Ankomst till Trelleborg kl. 07.15. Återresa till Bankeryd & Hjo med beräknad ankomst i Hjo kl. 13.30.

 
FÖLJANDE INGÅR:

 

  • Busstransport i helturistbuss.
  • Färjebiljetter t.o.r. med plats i 2-bäddshytt inkl, frukost och buffé (enkelhytt mot tillägg).
  • Hotellövernattning i dubbelrum inkl, halvpension (enkelrum mot tillägg)
  • Förfriskningar på bussen
 

Hela paketet kostar 6 350 kr/person + moms. (enkelrums- / enkelhytt-tillägg +1900 kr)

ANMÄLAN:

Bindan
de anmälan behöver ske senast 26/8 via mail
till Mikael Ronder (mikael.ronder@hjoverktyg.se).

Vi har max 50 platser, så ”först till kvarn” gäller.

Så vänta inte, utan anmäl dig direkt!
Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.