Ny automationsorder till Flügger

Östrand & Hansen har fått order på att konstruera och tillverka en specialmaskin som skall ingå som en del i tillverkningsflödet av större målar-rollers hos Flügger AB i Bankeryd.

 

Utrustningen kommer hantera automatisk ruggning, klippning och fasning av rollers.

 

”Vi har levererat liknande utrustningar till andra kunder inom branschen tidigare, men nu gör vi det i en ny tappning anpassat till Flüggers behov. Den här ordern bekräftar återigen vår styrka och kompetens inom området specialmaskiner för högvolymsproduktion”, säger Östrand & Hansens VD Mikael Ronder i en kommentar.

 

”Östrand & Hansens tidigare erfarenheter inom området har givetvis varit något som skapar en trygghet för oss i valet av leverantör. Utrustningen kommer både höja produktivitet, kapacitet och kvalitet jämfört med dagens tillverkning och lägger en ny plattform för Flüggers tillverkning av rollers”, säger Bo Ronnemo, Technical Manager på Flüggers tillverkningsenhet i Bankeryd.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.