Ny stor automationsorder

CJ Automotive AB tillverkar sina pedalsatser med pressverktyg från Östrand & Hansen

Östrand & Hansen har fått order på att konstruera och tillverka en automatisk monteringsmaskin för bromssensorer. Kunden är CJ Automotive AB i Dalstorp.

CJ Automotive är en globalt ledande systemleverantör av pedalsystem till ett stort antal fordonstillverkare.
Sensorerna som skall tillverkas i utrustningen består av ett antal olika komponenter som skall sammanfogas till en färdig enhet. Lösningen kommer att bli tekniskt avancerad och innehålla allt från olika matarlösningar för enskilda komponenter till visionkameror, lasersvetsning, lasermärkning, magnetisering, servodrift, robothantering, överföring av mjukvara till kretskort samt test & verifiering. Allting skall ske med hög takt i ett antal olika stationer helt automatiskt.

”Det är alltid trevligt att få förnyat förtroende från kunder som vi levererat utrustning till tidigare. Framförallt när det gäller så här pass tekniskt avancerad utrustning. Det bekräftar att kunden har ett förtroende för oss och är nöjda med vad vi presterat tidigare. Det här är en order i mångmiljonklassen som är betydande för oss”, säger Östrand & Hansens VD Mikael Ronder.

Anläggningen skall levereras under Q4-2019.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.