Nytt finansieringsalternativ

Ihop med ett lokalt finansbolag, EDGE Finanslaget, så kan vi nu erbjuda leasing som finansieringsalternativ för både verktygs- och automationslösningningar.

Historiskt har de större finansbolagen och bankerna inte velat erbjuda leasing för den typen av kundunika lösningar som vi levererar, eftersom man inte sett att det finns någon andrahandsmarknad.

EDGE Finanslaget har dock ett annat synsätt. Deras bedömning är att den typ av kunder som vi levererar till överlag är stabila bolag, som har fungerande affärsmodeller och ofta även i sin tur har längre kontrakt med sina kunder för de produkter som produceras i våra lösningar. Med andra ord låg risk. Där andra ser hinder ser de alltså affärsmöjlighet.

Vad är fördelen med leasing?

  • I stället för att investera får ni en löpande månadskostnad som bättre matchar er egen fakturering av de produkter som produceras och levereras.
  • Ert kassaflöde påverkas inte.
  • Ingen påverkan på balansräkningen för inventarier eller avskrivningar.
  • Er kreditvärdighet påverkas ej. Detta skapar möjlighet att låna till andra större investeringar som kanske behöver prioriteras.
  • Förskottslikvider eller bankgarantier försvinner.

 

Kontakta oss, så kan vi ta fram en kalkyl för leasing av just ditt affärscase.

 

Läs mer om EDGE finanslaget på deras hemsida.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.