Vi söker senior CNC-operatör / programmerare

Detaljbild från Östrand & Hansen

Vi söker nu en senior CNC-operatör som är driven, framåt och gillar tekniska utmaningar och att utvecklas på ett bolag i framkant.

 

Dina arbetsuppgifter:

Som CNC-operatör kommer du tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen att arbeta i våra bearbetningsmaskiner för svarvning och fräsning (Okuma Multus för kombinerad svarvning/fräsning, Okuma MA-60 – en 3-axlig horisontell flerop, Okuma Genos – en 3-axlig vertikal flerop samt en Cincinnati bäddfräs) och i dessa skapa kundunika avancerade detaljer i enstycks-produktion. Detta innebär stor variation i din vardag och stor möjlighet till roliga tekniska utmaningar. Du kommer att jobba med hela flödet, från programmering till färdig detalj.

Du kommer att bli en nyckelspelare i Östrand och Hansens produktion och det kommer att ges utrymme för tekniska utmaningar och problemlösningar i tätt samarbete med dina kollegor.

Östrand och Hansen har ett brett kundunderlag vilket innebär en stor variation i det du skapar och ingen detalj är den andra lik.

Arbetet är dagtid på plats i Bankeryd.

 

Din profil:

Med ”senior” menar vi dig som är riktigt kunnig och har flerårig vana som CNC-operatör inom skärande bearbetning. Du är självgående och van vid att ställa maskiner på egen hand. Vi tror att du även har programmerings-erfarenhet, men skulle det inte vara så, kommer vi utbilda dig i vårt CAM-system EdgeCAM, eftersom vi strävar efter att alla operatörer både skall kunna programmera och köra maskin.

Du har erfarenhet av att välja verktyg och beräkna skärdata. Du har även goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning.

Som person är du strukturerad, noggrann och framåt. Ärlighet och bra samarbete är nyckelord för dig och du gillar att lära dig nya saker. Du pratar och skriver svenska flytande.

Vi erbjuder en rolig roll på ett bolag som är lönsamt, med en platt organisation och möjlighet att påverka. Korta beslutsvägar, trevliga kollegor och roligt på jobbet kommer att vara en del av din vardag.

 

Ansökan:

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår VD Mikael Ronder via mail, ronder@ostrand-hansen.se

Han svarar även på frågor om tjänsten på tel. 0723-880418.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.