automation specialmaskiner monteringshjälpmedel produktionslinjer

Automation & Specialmaskiner

Östrand & Hansen levererar allt från enkla monteringshjälpmedel till avancerade produktionslinjer. Vår breda produktionstekniska erfarenhet gör att vi ofta hjälper våra kunder att hitta rätt redan på idéstadiet.

Vilka automationspotentialer har du i din verksamhet?

Det är lätt att bli hemmablind. Genom att låta oss se hur ni jobbar i dag kan vi komma med bra inspel och lösningar kring hur ni kan och borde jobba i morgon.


Lönsam automation

Många sätter ett likhetstecken mellan automation och robot, men inte vi!
Varje automationsfall är unikt. Förutsättningar i form av detaljutformning, krav på takttider och volymer varierar från fall till fall. Vi har både förmågan och erfarenheten av att ta fram lösningar som består av antingen specialbyggda maskiner eller robotapplikationer – och ibland en kombination av dem.
Vi tittar på olika alternativ innan vi bestämmer väg. Sammantaget skapar det en lönsam automation för dig som kund!


Nyckelfärdiga lösningar

Vi har erfarenhet och kompetens att leverera allt från idé, konstruktion, komponenttillverkning, montering och programmering till installation och igångkörning hos kund. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt automationsbehov.

Och du – självklart erbjuder vi våra kunder att köpa förebyggande underhåll och service på maskinerna som vi har levererat. Det skapar en långsiktighet och garanterar en hög produktivitet med en bekymmersfri produktion.

Automation

Exempel på produkter

Vägg målas med roller från Orkla House Care AB (f.d. Anza).

Måleriutrustning produceras i maskiner tillverkade av oss.

Produkt från Östrand & Hansen: Bländskydd till Fagerhults Belysning

Bländskydd för belysning. Vi har tillverkat monteringslinen.

Smarta lösningar för effektiv produktion

Sedan en tid tillbaka har Östrand & Hansen och Hjo-Verktyg samma ägare. Därigenom möter du som kund numera två leverantörer med ett bredare marknadserbjudande, mer kapacitet och totalt sett en större kompetens. Välkommen till oss för att diskutera lösningar för kantpressning, saxskär, alla typer av pressverktyg samt automationslösningar för industrin eller kanske kombinationer av allt detta.

 

Klicka på respektive företags logga för att komma vidare!

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.